Javni nastup

cena: 7200 dinara (6000 + PDV)

Zašto kurs Uvod u pravila javnog nastupa?

Mnogi ljudi u sklopu svojih svakodnevnih poslova s vremena na vreme imaju priliku, odnosno obavezu, da nastupaju pred manjom ili većom grupom ljudi kojoj treba da predstave rezultate rada, svoje predloge, nove projekte, da održe predavanje, ili da u ime svoje kompanije/institucije govore na konferenciji ili stručnom skupu.

Za ovu priliku nije dovoljno samo pripremiti temu nastupa i imati stručno znanje iz date oblasti, već je neophodno i sve to prezentovati na odgovarajući način, kako bi se ostavio dobar utisak na publiku i postigao cilj nastupa. Stoga nije važno samo izaći i ispričati šta ste planirali, već je jednako važno i kako ćete to učiniti. To je doslovno polovina uspeha.

Zato je izuzetno korisno savladati bar osnovna pravila javnog nastupa. Ovaj kurs u tome vam može pomoći. Pritom treba razlikovati dve vrste javnog nastupa koje imaju neka zajednička pravila, ali se u osnovi razlikuju:

  • Javni nastup uživo pred većom ili manjom grupom ljudi, na bini ili sličnom prostoru;
  • Javni nastup u medijima, na TV-u, snimanje izjava i gostovanje uživo.

Ovaj kurs bavi se prvim tipom javnog nastupa – govorom uživo pred grupom ljudi, bilo da su pasivna publika, ili da su u interaktivnom odnosu sa govornikom.

Predavači: Ivana PavlovićBiljana Stepanović


Da biste se prijavili na ovaj kurs potrebno je da popunite obrazac na sledećoj strani: 

PRIJAVA ZA ONLAJN KURS JAVNI NASTUP

Nakon toga možete pristupiti kursu preko linka ispod od datuma početka


Last modified: Tuesday, 16 November 2021, 1:13 PM