Učenje na daljinu

Ovo nije jedan od mnogih Zum kurseva. Kod nas niste crna kockica jer smo svesni da su ljudi umorni od online sastanaka na koje nas je naterala pandemija.

Zašto onda beogradska medijska kompanija Business Info Group ipak bustuje novi digitalni proizvod čija je suština učenje na daljinu?


Zato što nam višegodišnje iskustvo u organizovanju medijskih obuka kaže da je ovakva vrsta proizvoda potrebna iskusnim, ozbiljnim profesionalcima, koji su svesni da im neka znanja i veštine u komuniciranju sa javnošću nedostaju.

Oni razumeju da je dobar javni nastup najbolja moguća reklama za kompaniju. 

Ali šta se dešava u praksi? Nemaju vremena. Ne mogu da priušte da ih nema u organizaciji ili kompaniji. Beograd nije svima blizu, a pogotovu ako žive i rade u Crnoj Gori ili BiH odakle su nam prethodnih godina redovno dolazili klijenati. Pomoć im treba vrlo često “za odmah”.

Iako su vrhunski eksperti u svojim oblastima, ne znaju kakav savet da daju svom šefu kad je reč o medijskom nastupu, a ne znaju ni gde bi brzo našli pouzdane i adekvatne savete.

Ili su strani menadžeri u Srbiji koji ne razumeju dovoljno domaću medijsku  scenu i potrebne su im dodatne informacije.

Zato BIG Boost. Kao online podrška koja je uvek tu, u vašem telefonu ili računaru 00-24. Može joj se pristupiti po želji. Saveti su iz prve ruke, od insajdera. Delimo znanje pravih medijskih stručnjaka i novinara od kojih ćete dobiti nezavisnu, nepristrasnu povratnu informaciju.  

Nakon što ispratite naše online kurseve, tu smo i za dodatne savete, individualne i grupne treninge i simulacije. Naš tim novinara ima dugogodišnje iskustvo u najboljim domaćim i stranim medijima.


Last modified: Thursday, 15 July 2021, 6:44 PM