Da biste pristupili našim onlajn kursevima potrebno je da otvorite nalog na našem sajtu, odnosno da se registrujete kao korisnik. Proces otvaranja naloga je krajnje jednostavan, kao i na svim sajtovima. 

Nakon, kreiranja naloga, potrebno je da pristupite željenom kursu. Kursevi na našem sajtu mogu biti besplatni i plativi. Besplatnom kursu možete odmah pristupiti nakon kreiranja korisničkog naloga, odnosno u terminu kada je taj kurs aktivan. 

Za pristup plativim kursevima je potrebna prijava i uplata, nakon čega možete pristupiti kursu koji ste platili. 


Kreiranje nalog na sajtu

Na sajtu BigBoost isti je princip kreiranja naloga kao i na drugim sajtovima. Da biste napravili nelog, potrebno je da imate svoju ličnu imejl adresu kojoj možete pristupiti zbog verifikacije naloga. 

Detaljnije o kreiranju naloga možete pogledati na sledećem video uputstvu:  

Nakon što popunite sva polja i kliknete na dugme Kreiraj novi nalog, otvoriće se stranica kao na sledećoj slici:


Ovu stranu sada možete zatvoriti i otvorite vaše poštansko sanduče, odnosno imejl anlog koji ste upisali prilikom kreiranja naloga. Sistem vam je poslao e-poruku od pošiljaoca Admin Sistem i potrebno je da je pronađete u vašem sandučetu. Ako ne stigne u roku od jednog minuta, pogledajte u Napoželjna/Spam poruke ili u Promocije, Novosti ... Poruka izgleda kao na sledećoj slici:


Potrebno je da kliknete na plavi link u poruci i to je to. Otvoriće se stranica sajta u novom tabu sa informacijom da ste uspešno kreirali nalog



Poslednja izmena: понедељак, 1. новембар 2021, 15:42