Ekonomsko novinarstvo

- besplatan onlajn kurs- 

Zašto kurs o ekonomskom novinarstvu?

Poslednjih godina  domaći mediji trpe ozbiljne političke i finansijske pritiske, a uporedo prolaze i kroz digitalnu transformaciju. Posledica toga je zatvaranje velikog broja medija i manja atraktivnost novinarstva kao profesije. Promenio se i tradicionalni format redakcije pa su se vremenom izgubile uloge sektorskih novinara. 

Uporedo sa tim, potreba za izveštavanjem o ekonomiji je nikad veća, ne samo zbog čestih ekonomskih kriza kroz koje prolaze i Srbija i ceo svet, već i četvrte industrijske revolucije koja vrtoglavo menja društvo, obrazovanje, tokove novca i privredu u celini. Takva globalna transformacija koja je zahvatila i Srbiju, zahteva dodatna, specijalizovana znanja novinara. Vrednost ovog kursa je to što znanje i savete dele “insajderi”, dugogodišnji ekonomski novinari koji znaju sa kakvim profesionalnim i ličnim izazovima i strepnjama se susreću mladi novinari. 


Da biste pristupili ovom kursu potrebno je da registrujete nalog na našem sistemu. Nakon registracije i prijave na sistem moći ćete da pristupite onlajn kursu preko linka ispod. Proverite i detaljno uputstvo o načinu pristupa onlajn kursu ...


Poslednja izmena: среда, 16. новембар 2022, 12:25