Uputstvo za kreiranje naloga

Da biste pristupili našim onlajn kursevima potrebno je da otvorite nalog na našem sajtu, odnosno da se registrujete kao korisnik. Proces otvaranja naloga je krajnje jednostavan, kao i na svim sajtovima. 

Nakon, kreiranja naloga, potrebno je da pristupite željenom kursu. Kursevi na našem sajtu mogu biti besplatni i plativi. Besplatnom kursu možete odmah pristupiti nakon kreiranja korisničkog naloga, odnosno u terminu kada je taj kurs aktivan. 

Za pristup plativim kursevima je potrebna prijava i uplata, nakon čega možete pristupiti kursu koji ste platili. 


Kreiranje nalog na sajtu

Na sajtu BigBoost isti je princip kreiranja naloga kao i na drugim sajtovima. Da biste napravili nelog, potrebno je da imate svoju ličnu imejl adresu kojoj možete pristupiti zbog verifikacije naloga. 

Detaljnije o kreiranju naloga možete pogledati na sledećem video uputstvu:  

Nakon što popunite sva polja i kliknete na dugme Kreiraj novi nalog, otvoriće se stranica kao na sledećoj slici:


Ovu stranu sada možete zatvoriti i otvorite vaše poštansko sanduče, odnosno imejl anlog koji ste upisali prilikom kreiranja naloga. Sistem vam je poslao e-poruku od pošiljaoca Admin Sistem i potrebno je da je pronađete u vašem sandučetu. Ako ne stigne u roku od jednog minuta, pogledajte u Napoželjna/Spam poruke ili u Promocije, Novosti ... Poruka izgleda kao na sledećoj slici:


Potrebno je da kliknete na plavi link u poruci i to je to. Otvoriće se stranica sajta u novom tabu sa informacijom da ste uspešno kreirali nalogLast modified: Monday, 1 November 2021, 3:42 PM